Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 13.09.2014.
06:16
D. N. Petrović - Vesti A
U obraćanju povodom stote godišnjice od rođenja pokojnog patrijarha Pavla, patrijarh srpski Irinej pozvao je sa duhovne akademije u Beogradu aktuelnu vlast i državu Srbiju "da ne ćute o događajima u Novom Pazaru".
Subota 13.09.2014.07:04
Ljajić je, gostujući u Jutarnjem programu TV „Pink“, rekao da je „Pohod na Hadžet“, koji su organizovali Islamska zajednica u Srbiji na čijem je čelu Muamer Zukorlić i Bošnjačka kulturna zajednica koju vodi Melvudin Dudić, jasno povezivanje sa onima, koji su sarađivali sa okupatorima 1941. godine.On je kao šokantnu stvar istakao da je u dnevnom izveštaju policije o dešavanjima u gradu tog dana, na poslednjem mestu samo navedeno da je u Novom Pazaru održan „skup u pokretu“, da su građani šetali ulicama, da je bilo 600 prisutnih, da je protekao bez incidenata, a da pri tom nije ni spomenuto da su „šetala deca u uniformama“.
Subota 13.09.2014.07:05
U izveštaju, koji je potpisao pomoćnik direktora policije i načelnik PU Novi Pazar, takođe, nije navedeno ni da su na uniformama imali zašivene grbove BNV, niti da su nosili zastave ISZuS i BNV.Ljajić je ukazao i na najavu četnika iz Ukrajine da će doći, da će prošetati Novim Pazarom i upitao „šta ako uniforme obuku i ovi iz Preševske doline“ i dodao da nijedna zemlja to ne bi dozvolila osim Srbije.Izveštaj razdora: Ko ovo pročita, može da zaključi da je reč o najobičnijoj šetnji, ne o maršu u uniformama (+) Ljajić je najavio i da će razgovarati i sa Stefanovićem, jer „mnogi ambasadori dolaze i danas i sutra, ljude apsolutno zanima šta se ovde dešava“.
Subota 13.09.2014.07:06
Ministar Stefanović, međutim, kaže da su mu „nadležne službe policije dostavile više izveštaja o svemu s tog skupa“.Iznenadila me je Ljajićeva izjava, jer ne znam kako bi on mogao da dobije te izveštaje. Spreman sam da porazgovaram s njim o tome i da mu saopštim sve sa čime po zakonu i propisima mogu da ga upoznam. Ono što je u domenu rada policije može da se deli samo s tužilaštvom i drugim nadležnim organima.Što se tiče konkretnog skupa, tužilaštvo je dostavilo policiji, i to na osnovu naših prethodnih saznanja, zahtev za priklupljanje obaveštenja. Mi ćemo po tom zahtevu postupiti i utvrditi da li je bilo kršenja zakona i činjenja krivičnih dela – kaže Stefanović
Subota 13.09.2014.07:54
A ko da sredi, ovaj plagijat i ovaj drugi penzioner. Cekaju oni da im se vrati tata vucko super men. Odletece brzom prugom da pazara i gotovo. Jadni li smo mi ko je sve ministar u Srbiji.
Subota 13.09.2014.09:19
Zukorlic drugo nista nije ni ocekivao nego reakciju policije, i ja neznam zasto neko podize tenziju. Koga vise interesuje Muharem Zukorlic u N. Pazaru, stide ga se i begaju od njega ko djavo od krsta sami pazarci, muslimani. Ima jednu grupicu istomisljenika i to je sve. Niko se nije zacudio kad je Cedomir Jovanovic s njim izaso na izbore, kad su mu DR. Kostunica i Tadic ispunjavali svaku zelju jel tu im je bilo izborno uporiste, pa im Zukorlic nije odrzavao paradu, vec zveckao oruzjem. Koji skandal je ispao kad je policija reagovala u N. Pazaru zbog vernika? Da li treba Srbija ponovo da sebi puca u nogu? Naravno da ne treba. ima pametnih koji ne podlezu Zukorlicevoj politiki.
Subota 13.09.2014.11:00
Ne pises o predizbornom sastanku Zukorlica sa Nikolicem i postavljanju Zukorlicevog glavnog sponzora, tekstilca iz N.Pazara, za predsednika upravnog odbora drzavne agencije za privatizaciju?
Subota 13.09.2014.10:33
Gde moze policiju da vodi menadzer megatrenda koji je falsifikovao doktorat,ili vladu covek koji na sve nacine gore nego svi predhodnici njegovi ponizava narod i pokazuje da nemamo drzavu,koji je lagao da ce skinuti tablu fasisti u N.Pazaru.Mi smo banana drzava.
Subota 13.09.2014.11:02
Nisu Amerikanci i Nemci postavili Vucica da bi Srbija prosperirala, vec da bi bila unistena do temelja i to im za sada veoma dobro ide od ruke!
Subota 13.09.2014.12:08
Cilj izvitoperenih fasista sa zapada je bio da postave takozvanog ,,nacionalistu,,za vladara,kome ce narod verovati ma sta uradio i potpisao da je dobro,jer zagovarao je politiku nacionalnu,i zapadu je trebao takav izdajnik da umiri i nasamari narod sto je i uspelo.Nazalost,sve izdajnicke greske koje su uradili prvo Tadic i Dacic,pa sada Vucic,Nikolic,Dacic,nece moci niko vise da ispravi,Briselski sporazum je samo stavljanje potpisa za nezavisno Kosovo,a sledece je prihvatanje Kosova u UN sto je i cilj zapada,a sa ovom bandom ostvarice.A desavanja u N.Pazaru...to Vucica i Nikolica ne interesuje,baka Merkelova mu je rekla da cuti,i on postuje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)